When you've fallen once, can you fall twice ?

Nu känner jag att jag bara måste skriva av mig.
För 2 år sedan träffade jag mitt första heartbreak. Han var underbar, helt perfekt och jag älskar honom fortfarande, men jag skulle aldrig kunna ta tillbaka honom. Om jag måste gå igenom det jag gick igenom när vi "broke up" så väljer jag hellre att inte gå igenom det. Låt lite osammanhängande men så får det vara !
I alla fall så funderar jag på: om man fått sitt hjärta krossat en gång, kan man fortfarande tro på kärleken eller ska man bara ge upp den helt? Jag har gett upp helt känns det som, men borde jag låta det vara så ? Eller ?
Sen allt med gymnasie val också vidare stressar ju också :/
Anna

MIN...MIN...MIN

Har beställt hem en sådan här mysig sak. Visst, alla har en sådan nu. Men jag tänker inte ha den "in public". Jag ska ha den hemma när jag är sjuk, är ute och åker skidor (har ju täckbyxor och jacka på) och kanske till och med i stallet ? Men ALDRIG i skolan. Usch jag är ju ingen fjortis heller.
Sen har jag sagt till mig själv: jag ska bara ha en One Piece/Jumpsuit/Jumpin/Zipperall  OM den har min färg och bara skriker "ANNA GRÜNEWALD!" på den, vilket den här gör.
Är verkligen nöjd över mig själv. :)
Anna

RSS 2.0